Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ COVID-19 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

22/09/202019:14

ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ COVID-19 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν έλαβαν την μερίδα του λέοντος σε τηλεοπτικό χρόνο. Δεν είναι τα ονόματά τους κοινός λόγος.  Αξίζουν όμως τον σεβασμό μας. 

ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ COVID-19 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν έλαβαν την μερίδα του λέοντος σε τηλεοπτικό χρόνο. Δεν είναι τα ονόματά τους κοινός λόγος.  Αξίζουν όμως τον σεβασμό μας. 

Η βράβευσή τους στην αίθουσα «Αιμίλος Ριάδης» της Helexpo, ήταν το ελάχιστο «ευχαριστώ» της Πολιτείας στο πρόσωπό τους.

Με ή χωρίς μάσκες, αλλά τηρώντας αυστηρά τα μέτρα υγιεινής και προφύλαξης, οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση που παρουσίασε η Ράνια Θρασκιά, χειροκρότησαν τους αφανείς ήρωες στη Βόρεια Ελλάδα, ανθρώπους από τον χώρο της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, του Εθνικού Συστήματος Υγείας, των σωμάτων ασφαλείας, της εκπαίδευσης αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου, που υπερέβαλλαν εαυτόν υπηρετώντας ή προσφέροντας υγειονομικό υλικό σε δομές του εθνικού συστήματος υγείας στη Μακεδονία και τη Θράκη.

 

Η Αγάπη Παπαδοπούλου της εταιρίας «Μπάρμπα Στάθης»

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της «Εγνατία Οδός»  Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος  Καράογλου, η p.r. Νάνσυ Υφαντίδου και ο πρόεδρος της «Μακεδονία Ενημέρωση» Παναγιώτης Καραμόσχος.

Η παρουσιάστρια της βραδιάς, Ράνια Θρασκιά, με τον διοικητή του ΑΧΕΠΑ Παναγιώτη Παντελιάδη, την καθηγήτρια Βιοπαθολογίας-Μικροβιολογίας του Α.Π.Θ. Λεμονιά Σκούρα και την υπεύθυνη ΜΕΘΑ και διευθύντρια του κλάδου Ιατρών ΕΣΥ Αναισθησιολογίας, Ελένη Γκέκα.

Το βραβείο στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και στον  Αλέξανδρο Κόπτση,  περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας απένειμε η κ. Νίκη Καρανταλή των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

 Τα βραβεία τους παρέλαβαν από τον περιφερειάρχη Κεντρ. Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, οι Κωνσταντίνος και Νικόλαος Κουκούντζος της «Kleemann Hellas».

 Η Κωνσταντίνα Δεληαργύρη της AS Cοmpany και η Κυριακή Δοβλέτογλου της LIDL Hellas

 Ο Νίκος Τσερκεζίδης πρόεδρος του Μεγάλου Χορηγού της εκδήλωσης «Recycle Greece», η Εύα Σιαμπανοπούλου της Recycle Greece Tserkezidis  και ο Γιώργος Ρίζος της P.R. Bizz.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας συνόψισε λέγοντας «Οι δύσκολοι καιροί γεννούν ήρωες. Και οι ήρωες είναι ανάμεσα μας».

 Ιωάννα Τζιρίτη και Αθηνά Νουσιοπούλου της «Isomat».

Οι Γιάννης και Νίκη Καρανταλή των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Μεγάλοι  Χορηγοί των βραβείων «Ηρωες του Covid-19» στη Βόρεια Ελλάδα

Κανελλίνα Μπίμπα και Dr. Ηλίας Τσάκος τoυ «Embryoclinic».  

 

 Γιάννης  Κοροκυθάκης και  Γλυκερία Καπάνταη

Η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρ. Μακεδονίας, Βίκυ Νάκου και ο Γιάννης Παπαγεωργίου, συντονιστής Γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς της Ν.Δ.

 Ο γεν. διευθυντής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη, Χρήστος Κιούσης με την Όλγα Κριτσιμά, γενική διευθύντρια του ομίλου των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.  

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιάννα Δημηνά

Παράτησε την Νομική για τη Νέα Υόρκη, φλέρταρε με ραδιόφωνα και εφημερίδες αλλά αγάπησε τα περιοδικά, πήρε συνέντευξη από την Cicciolina έως την Hilary Clinton, αποτύπωσε τη χρυσή εποχή της πόλης στο Close Up, θέλει να γράψει ή βιβλίο ή σενάριο για ταινία, συλλέγει μολύβια και επαναλαμβάνει σαν μάντρα το "δεν υπάρχει χαρά" έως εκνευρισμού-των άλλων!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

24.10.202416:48

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202416:47

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή