Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / ΠΑΟΚ : Τι ισχύει με Καλέντ Νάρεϊ και Φάμπιο Μαρτίνς

AUTO MOTOSPORTS

14/06/202213:44

ΠΑΟΚ : Τι ισχύει με Καλέντ Νάρεϊ και Φάμπιο Μαρτίνς

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα για τον 27χρονο Γερμανό εξτρέμ και τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικά που βρίσκονται στην λίστα του Ζοσέ Μπότο για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ : Τι ισχύει με Καλέντ Νάρεϊ και Φάμπιο Μαρτίνς

Γράφει 3dsmin@

Ξεκάθαρο μήνυμα στη διοίκηση της Φορτούνα Ντίσελντορφ έστειλε ο Κάλεντ Νάρεϊ με δυο συγκεκριμένες κινήσεις του.

Όπως σημειώνουν τα γερμανικά ΜΜΕ έχει αδειάσει το ντουλάπι του στα αποδυτήρια της ομάδας, με την προετοιμασία της Φορτούνα να έχει ξεκινήσει κανονικά από το Σάββατο, ενώ φρόντισε να ανεβάσει και φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σημειώνοντας πως συζητά με τους εκπροσώπους του για το μέλλον του.

Tο μέλλον του 27χρονου Γερμανού εξτρέμ μπορεί να είναι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να έχει ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την διοίκηση της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Είναι ξεκάθαρο πως πάνω σε αυτή την μεταγραφή δουλεύει ο Ζοσέ Μπότο αφού θεωρεί πως είναι ο εξτρέμ που μπορεί να βοηθήσει στα πλάνα του Λουτσέσκου και να δώσει λύσεις στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που παίζει ως δεξί εξτρέμ.

Από την πλευρά του ο 27χρονος ακραίος επιθετικός γνωρίζει τον ΠΑΟΚ, γνωρίζει πως έχει αλλάξει επίπεδο και αυτό άλλωστε φάνηκε και στο Conference League όπου έφτασε στους «8». Αυτό σε συνδυασμό πως τα οικονομικά του «θέλω» είναι κοντά σε αυτά που του προσφέρει ο ΠΑΟΚ, κάνουν την περίπτωση του ξεχωριστή.

Επειδή ο Νάρεϊ έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να τα βρει με την Φορτούνα, με τους Γερμανούς αρχικά να μην έχουν διάθεση ιδιαίτερης συνεργασίας.

Τα γερμανικά ΜΜΕ εστίασαν πάνω στον ποδοσφαιριστή και φιλοξενούν και δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της ομάδας που ρωτήθηκε επίμονα για το αν θα είναι στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν:

«Υποθέτω ότι όλοι οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο μαζί μας, θα είναι εκεί για την έναρξη της προπόνησης στις 12 Ιουνίου», ανέφερε προσθέτοντας: «φυσικά και ο Κάλεντ», Σε κάθε περίπτωση μένει να φανεί αν σήμερα ο ποδοσφαιριστής εμφανιστεί στην προπόνηση κάτι που είναι και το πιθανό καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πάει στα άκρα τις σχέσεις του με την ομάδα και σε περίοδο διαπραγμάτευσης αυτό και δεν είναι το πιο σοφό.

Φάκελος Φάμπιο Μαρτίνς

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει πως κινείται για την απόκτηση δυο εξτρέμ και επομένως ακόμη και αν αποκτηθεί άμεσα ο Καλέντ Νάρεϊ, ο Δικέφαλος συνεχίζει τις προσπάθειες του και για έναν εξτρέμ που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά του γηπέδου.

Ο παίκτης που βρίσκεται ψηλά του Ζοσέ Μπότο για τον Φάμπιο Μαρτίνς όπως έχετε διαβάσει μέσα από τις σελίδες του ρεπορτάζ της THESSNEWS εδώ και αρκετές ημέρες.

Ο παίκτης συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του στην Πορτογαλία και σύμφωνα με πληροφορίες της THESSNEWS από το περιβάλλον του παίκτη, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και να επιστρέψει στην Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του, από εκεί που την άφησε στην Μπράγκα.

Ο Μπότο έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 29χρονου μεσοεπιθετικού, κάνοντας μια κρούση για τον Μαρτίνς προκειμένου να δει αν θα ήθελε και ο ίδιος να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν έχει πρόβλημα να παίξει για τον Δικέφαλο, αλλά θα πρέπει οι «ασπρόμαυροι» να τα βρουν με την ομάδα του, που έχει φέρει προπονητή τον άλλοτε προπονητή του Μαρτίνς, στον Μπράγκα, Κάρλος Καρβαλιάλ και το οικονομικό σκέλος είναι αυτό που αποτελεί πρόβλημα στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή…

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202415:20

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή