Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / ΠΑΟΚ : Η επιλογή Μαρτίνς και η υπέρβαση για Μπαλντέ

AUTO MOTOSPORTS

07/06/202217:08

ΠΑΟΚ : Η επιλογή Μαρτίνς και η υπέρβαση για Μπαλντέ

Ο ΠΑΟΚ αναζητά δυο ακραίους επιθετικούς με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που έχει στη διάθεση του ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Τι ισχύει με τον Πορτογάλο της Αλ Γουάντα και τον Σενεγαλέζο της Κάλιαρι.

Soccer, serie a match , SS Lazio v Cagliari Keita Balde of Cagliari celebrate after score the goal during the Serie A match between SS Lazio v Cagliari at Olimpico stadium in Rome, Italy, September 19th, 2021. Imago Images/Emmefoto Copyright: xImagoxImages/Emmefotox
Φωτ. Soccer, serie a match , SS Lazio v Cagliari Keita Balde of Cagliari celebrate after score the goal during the Serie A match between SS Lazio v Cagliari at Olimpico stadium in Rome, Italy, September 19th, 2021. Imago Images/Emmefoto Copyright: xImagoxImages/Emmefotox

Γράφει 3dsmin@

Ο ΠΑΟΚ αναζητά δυο ακραίους επιθετικούς με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που έχει στη διάθεση του ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Μεταξύ όσων εξετάζονται και βρίσκονται στην λίστα του Ζοσέ Μπότο, έχει ξεχωρίσει τον συμπατριώτη του Φάμπιο Μαρτίνς, που στο παρελθόν απασχόλησε και άλλες ελληνικές ομάδες. Μάλιστα ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να αποκτήσει τον 28χρονο ακραίο με την μορφή δανεισμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Είχατε διαβάσει μέσα από τις σελίδες του ρεπορτάζ της THESSNEWS ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για παίκτη που αγωνίζεται στην Αραβία, με τον Φάμπιο Μαρτίνς να είναι να αυτή η περίπτωση εξτρέμ που εξετάζει ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου.

Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Αλ Γουάντα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ωστόσο θέλει να αφήσει τον αραβικό κόλπο και να επιστρέψει για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε για δεύτερη σεζόν στην Αραβια αφού είχε προηγηθεί το πέρασμα του από την Αλ Σαμπάμπ και φαίνεται να σκέφτεται την επιστροφή του.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την περίπτωση του 28χρονου εξτρέμ αν το γεγονός ότι ο Κάρλος Καρβαλιάλ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Μπράγκα, ανέλαβε πριν από λίγες ημέρες την Αλ Γουάντα ανατρέψει τις προθέσεις του.

Για τον Ζοσέ Μπότο αυτή την στιγμή ο Μαρτίνς αποτελεί βασικό στόχο για το αριστερό άκρο της επιθετικής γραμμής της ομάδας, αλλά όχι και τον μοναδικό, αφού γνωρίζει ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου αναγνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν για την απόκτηση του. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις εξτρέμ που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ που έτσι και αλλιώς αναζητεί και άλλον ένα ακραίο μεσοεπιθετικό.

Χρειάζεται υπέρβαση για Μπαλντέ

Η περίπτωση του Κεϊτά Μπαλντέ της Κάλιαρι είναι διαφορετική και σίγουρα πιο ακριβή. Αυτό διότι ο 27χρονος Σενεγαλέζος λογίζεται από τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ ως περιφερειακός επιθετικός και όχι απαραίτητα ως ακραίος παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια είτε στον άξονα είτε στα φτερά.

Η περίπτωση του Μπαλντέ, την οποία ο Μπότο δουλεύει αρκετό καιρό, είναι σίγουρα δύσκολη και απαιτητική σε ότι έχει να κάνει τα οικονομικά δεδομένα της. Ο ποδοσφαιριστής δεν σκοπεύει να ακολουθήσει την Κάλιαρι στην δεύτερη κατηγορία και αναζητά διέξοδο. Το θέμα είναι πως τουλάχιστον στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Μπαλντέ που παντρεύτηκε πρόσφατα επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αυτή είναι μια παράμετρος που ο Μπότο φυσικά την έχει στο μυαλό του αλλά δεν φαίνεται να τον πτοεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει ανοίξει καλό δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αφού διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί.

Ο Σενεγαλέζος φαντάζει μια δυνατή επιλογή για την επίθεση του ΠΑΟΚ. Μια επιλογή όμως που θα χρειαστεί και χρόνο αλλά και οικονομική υπέρβαση από πλευράς Ιβάν Σαββίδη, αφού το συμβόλαιο σε επίπεδο απολαβών με την Κάλιαρι, είναι στο 1.500.000 ευρώ.

Εναλλακτικές επιλογές έχει ο Μπότο, ωστόσο η περίπτωση του Μπαλντέ είναι μια που ξεχωρίζει αφού μπορεί να παίξει τόσο ως σέντερ φορ όσο και στα πλάγια, ενώ και από πλευράς ποιότητας μπορεί να κάνει την διαφορά εντός και εκτός Ελλάδας.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

25.10.202418:05

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

25.10.202418:02

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή