Αρχική / ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ / Kορυφαίες υπηρεσίες Massage για 2 άτομα με έκπτωση GoodDeals!

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

28/05/202213:00

Kορυφαίες υπηρεσίες Massage για 2 άτομα με έκπτωση GoodDeals!

Νιώστε την απόλυτη ψυχική γαλήνη και σωματική ανανέωση που αναζητάτε επιλέγοντας μία από τις προτάσεις που διαλέξαμε για σας!

Kορυφαίες υπηρεσίες Massage για 2 άτομα με έκπτωση GoodDeals!

Γράφει thessnews

Tο Animus Day Spa, είναι η ιδανική επιλογή χαλάρωσης και ευεξίας. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης προσφέροντας σας μια τέλεια ευκαιρία για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα σας.

 

 

Απολαύστε ένα ταξίδι στις ειδικά διαμορφωμένες prive σουίτες με θεματολογία από πολιτισμούς από όλο το κόσμο: Japan suite, Greek suite, Exotic suite, Arabic suite.

 

Προμηθευτείτε την έκπτωση GoodDeals πατώντας εδώ!

 

 

Candle massage

Το Candle Massage αποτελεί ένα είδος αρωματοθεραπείας, καθώς βασίζεται στην χρήση ζεστών αρωματισμένων κεριών. Συνδυάζει μία ποικιλία μαλάξεων και απαλών πιέσεων με ένα κρεμώδες ζεστό κερί, που θρέφει το δέρμα σε βάθος και του χαρίζει μία υπέροχη αίσθηση απαλότητας , καθώς έχει ως βάση του το λάδι καρύδας. Μπορείτε να επιλέξετε το άρωμα του κεριού που επιθυμείτε για να απολαύσετε μία μαγική εμπειρία.

 

 

Αρωματοθεραπεία

Αποτελεί μία ολιστική μέθοδο, που καταπραΰνει την ένταση των μυών και παράλληλα, τα αρώματα των αιθέριων ελαίων παρασύρουν τις αισθήσεις στο απόλυτο ταξίδι χαλάρωσης, επιφέροντας αποτελεσματικά μία ψυχοσωματική ισορροπία. Μπορείτε να επιλέξετε το άρωμα που επιθυμείτε από μία μεγάλη ποικιλία αιθέριων ελαίων.

 

Deep tissue

Το συγκεκριμένο είδος μασάζ συνδυάζει ρυθμικές πιέσεις εντατικής εκγύμνασης όλων των μυών του σώματος, είναι η κατάλληλη επιλογή για την ανακούφιση των μυών και την αποβολή της έντασης και του άγχους.

 

 

Υδρομασάζ

Το υδρομασάζ αποτελεί την ιδανική επιλογή για να απαλλαγείτε από τους μυϊκούς πόνους, το άγχος και την κόπωση της καθημερινότητας. Η θερμότητα του νερού σε συνδυασμό με την δίνη που δημιουργείται βοηθούν στην διέγερση των μυών, στην ξεκούραση του σώματος, στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και στην αποβολή των τοξινών, δημιουργώντας τις κατάλληλες χαλαρωτικές και καταπραϋντικές συνθήκες για την βελτίωση της υγείας. Επιπλέον σας προσφέρεται ρόφημα/αναψυκτικό της επιλογής σας.

 

 

Σάουνα

Είναι ευρέως γνωστό πως η Σάουνα συμβάλει αποτελεσματικά στην διατήρηση της φυσικής υγείας του σώματος και στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Η χρήση του συγκεκριμένου είδους παθητικής θερμότητας βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθάει στην αποβολή των τοξινών, μέσω της εφίδρωσης. Ακόμη, καταπραΰνει μυϊκούς πόνους, βοηθάει στην απώλεια των περιττών κιλών και βελτιώνει την σμίλευση του σώματος.

 

 

Εκμεταλλευτείτε στον χώρο τις ευεργετικές ιδιότητες της υπέρυθρης ακτινοβολίας, που εστιάζει στην φυσική θερμότητα του σώματος, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές σάουνες που η θερμότητα του σώματος επιτυγχάνεται από την ζέστη που προκαλείται στην ατμόσφαιρα. Απολαύστε τις εγκαταστάσεις της Σάουνας, είτε ξεχωριστά είτε συνδυαστικά με κάποια εναλλακτική θεραπευτική υπηρεσία για να ενισχύσετε τα αποτελέσματα που στοχεύετε. Επιπλέον σας προσφέρεται ρόφημα/αναψυκτικό της επιλογής σας.

 

ιώστε την απόλυτη ψυχική γαλήνη και σωματική ανανέωση που αναζητάτε.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

24.10.202413:55

  Σύμφωνα με το Taste Atlas, τα φιστίκια Αιγίνης, τα οποία φημίζονται για τη γεύση και την ποιότητά τους, κατάφεραν να πάρουν την 1η θέση στην σχετική λίστα, για το μοναδικό άρωμα και την απαλή υφή τους. Η Αίγινα, που

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

23.10.202415:47

  Πάνω από 700 συμμετέχοντες από 15 χώρες, βρέθηκαν για δύο ημέρες 18 και 19 Οκτωβρίου 2024, στο συνεδριακό κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης” κατά τη διάρκεια του φετινού Voxxed Days Thessaloniki. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το συνέδριο εστιάζει στις

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

23.10.202409:35

  Περισσότεροι από 2.000 φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα θα κληθούν μέσα στο 2025 να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς που φέρνει η εφαρμογή της NIS 2, της πιο πρόσφατης οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κυβερνοασφάλεια. Σε διαφορετική περίπτωση,

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

22.10.202415:44

Διπλή διάκριση στον τομέα της εφαρμοσμένης έρευνας του Παγκόσμιου Διαγωνισμού «IAS Student Thesis Contest» του Ινστιτούτου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών IEEE, κέρδισαν οι ερευνητικές εργασίες που εκπονήθηκαν στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Η

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

22.10.202412:09

  Πρόκειται για το Intex-Sema το οποίο διακινήθηκε παράνομα μέσω διαδικτύου   Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με την ενημέρωση των αρχών της Αυστρίας και της Εσθονίας, διακινήθηκε παράνομα το σκεύασμα Intex-Sema, για την απώλεια βάρους ή την αυξημένη σωματική

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

21.10.202417:53

  Τα ηχητικά κύματα μετατράπηκαν σε συχνότητες ακουστές από τον άνθρωπο, μετατοπίζοντας τα κατά 57 και 58 οκτάβες. Ο ήχος που ακούγεται είναι απόκοσμος, σαν ένα θυμωμένο ουρλιαχτό, και αυτή είναι η πρώτη φορά που τέτοια ηχητικά κύματα καταγράφηκαν και

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

24.10.202416:48

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202416:47

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή