Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / ΠΑΟΚ : Στον «αέρα» οι ανανεώσεις Κρέσπο και Σβαμπ

AUTO MOTOSPORTS

25/05/202211:12

ΠΑΟΚ : Στον «αέρα» οι ανανεώσεις Κρέσπο και Σβαμπ

Δυο ακόμα κεφαλαία που θα κρίνουν πολλά για τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής σεζόν είναι αυτά των Χοσέ Κρέσπο και Στέφαν Σβαμπ.

ΠΑΟΚ : Στον «αέρα» οι ανανεώσεις Κρέσπο και Σβαμπ

Γράφει 3dsmin@

Η επόμενη μέρα είναι ιδιαιτέρως δύσκολη στον ΠΑΟΚ και ο αγωνιστικός σχεδιασμός έχει αρκετούς γρίφους, που θα κρίνουν εν πολλοίς και το πόσες μεταγραφές θα γίνουν το καλοκαίρι.

Από τα συμβόλαια που λήγουν, είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι δεν θα ανανεώσουν οι Πασχαλάκης και Βαρέλα, με τον Ιβάν Σαββίδη να επικοινωνεί μαζί τους το πρωί της Τρίτης για να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους στην ομάδα.

Σε ότι αφορά τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στην Τούμπα με τα μέχρι τώρα δεδομένα με τον Σουριναμέζο να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δυο ακόμα κεφαλαία που θα κρίνουν πολλά για τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής σεζόν είναι αυτά των Χοσέ Κρέσπο και Στέφαν Σβαμπ. Αμφότεροι φέτος έπαιξαν στα περισσότερα παιχνίδια και έδωσαν λύσεις στον Λουτσέσκου, ωστόσο το μέλλον τους στην ομάδα με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν είναι σίγουρο.

Ο Ισπανός αμυντικός είναι μια περίπτωση που θέλει ο Λουτσέσκου στην ομάδα και την νέα σεζόν. Έχετε διαβάσει μέσα από το ρεπορτάζ της THESSNEWS εδώ και αρκετό καιρό για την εισήγηση του Λουτσέσκου να παραμείνει έστω για έναν χρόνο ακόμα ο Κρέσπο, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει επί του πρακτέου συζήτηση με την πλευρά του παίκτη. Ο Ρουμάνος κόουτς του ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Κρέσπο τόσο για τους αγωνιστικές του δυνατότητες, όσο και για την προσωπικότητα του στα αποδυτήρια που μπορεί να βοηθήσει στο «χτίσιμο» της νέας ομάδας.

Ο Κρέσπο αναχώρησε για διακοπές στην πατρίδα του, χωρίς να έχει γίνει κάποια συζήτηση ουσιαστικά με τον Δικέφαλο και με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι στο 50-50 η παραμονή του, με τον ίδιο να έχει δεχτεί κάποιες κρούσεις από ισπανικούς συλλόγους, ωστόσο θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον ΠΑΟΚ. Σε δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δεν έκρυψε την θέληση του να συνεχίσει στην Τούμπα και το έχει αναφέρει και σε συζητήσεις που είχε με συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι πιο χειροπιαστό.

Σε ότι αφορά τον Αυστριακό χαφ, το τέλος της σεζόν τον βρήκε να έχει κάνει ένα εντυπωσιακό come back στις εμφανίσεις του και να κερδίζει σημαντικό έδαφος για να παραμείνει στην Τούμπα.

Ο Σβαμπ βρίσκεται και αυτός σε περίοδο διακοπών και περιμένει τις εξελίξεις με τον ΠΑΟΚ και την «ετυμηγορία» από τον Ζοσέ Μπότο και τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο ίδιος σε δηλώσεις του πρόσφατα, απέρριψε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αυστρία παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον από Ραπίντ και ΛΑΣΚ Λιντς και θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό. Από κοινού με τον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μην λάβουν υπόψη την αυτόματη ενεργοποίηση για έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιο του και να συζητήσουν από μηδενική βάση για μια πιθανή νέα συνεργασία.

Ο Αυστριακός έχει πιθανότητες να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, χωρίς ακόμα να έχει γίνει συζήτηση επί του πρακτέου για να νέο συμβόλαιο. Η εικόνα του στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και η εμπειρία του, μετράνε διαφορετικά και στην επικείμενη ανανέωση του ρόστερ, μπορεί να βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202420:31

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή