Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / ΠΑΟΚ : Το νέο «ταξίδι» στο Conference League – Η κλήρωση και οι πιθανοί αντίπαλοι

AUTO MOTOSPORTS

19/05/202216:04

ΠΑΟΚ : Το νέο «ταξίδι» στο Conference League – Η κλήρωση και οι πιθανοί αντίπαλοι

Μετά την κατάκτηση του Europa League από την Αϊντράχτ Φρανκφούρτης, οριστικά ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την επόμενη του ευρωπαϊκή «εκστρατεία» από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Πότε θα γίνει η κλήρωση και ποιοι είναι μέχρι στιγμής οι πιθανοί αντίπαλοι του Δικεφάλου.

ΠΑΟΚ : Το νέο «ταξίδι» στο Conference League – Η κλήρωση και οι πιθανοί αντίπαλοι

Γράφει 3dsmin@

Μετά την κατάκτηση του Europa League από την Αϊντράχτ Φρανκφούρτης, οριστικά ο ΠΑΟΚ ότι και αν γίνει στον τελικό του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει την επόμενη του ευρωπαϊκή «εκστρατεία» από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Την σεζόν που φτάνει στο τέλος της το Σάββατο, ο Δικέφαλος και πάλι θα άρχιζε από τον δεύτερο προκριματικό, ωστόσο η δική του νίκη επί του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και η κατάκτηση του Europa League από την Βιγιαρεάλ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, του έδωσαν την δυνατότητα να κερδίσει έναν γύρο στα προκριματικά και τουλάχιστον 15 μέρες περισσότερες στην προετοιμασία του.

 

Φέτος οι Ρέιντζερς δεν τα κατάφεραν στην διαδικασία των πέναλτι και κάπως έτσι η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα μπει από αρκετά νωρίς, παίζοντας το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στις 21 Ιουλίου!

 

Την επόμενη σεζόν, ο ΠΑΟΚ για να μπορέσει να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης θα πρέπει να αποκλείσει τρεις ομάδες, ενώ φέτος απέκλεισε δυο (Μποέμιανς και Ριέκα). Με την φετινή του πορεία στο Conference League όμως ο Δικέφαλος έχει μια «προίκα» για την επόμενη πορεία του στην Ευρώπη που θα είναι και πάλι στην νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA.

 

Με 25.000 βαθμούς ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο «χάρτης» των ομάδων που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση είναι η 5η καλύτερη ομάδα σε συγκομιδή στην διοργάνωση, πίσω από Βασιλεία, Σλάβια Πράγας, Γιούνγκ Μπόις και Μπράγκα.

 

Είναι δεδομένο πως ο Δικέφαλος θα είναι στους ισχυρούς και των τριών κληρώσεων των προκριματικών του Conference League, με την συγκομιδή του την φετινή να τον «εκτοξεύει» και για τα επόμενα χρόνια.

 

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Αρχικά για να συμπληρωθεί το παζλ των ομάδων που θα μπουν στην κληρωτίδα της 15ης Ιουνίου, μαζί με τους «ασπρόμαυρους» θα πρέπει να περιμένουμε, αφού υπάρχον αρκετές εκκρεμότητες.

 

Στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League θα πέσουν συνολικά 18 ομάδες που θα αποκλειστούν από τους πρώιμους γύρους των προκριματικών του Champions League, ωστόσο υπάρχουν και άλλες θέσεις ανοιχτές.

 

Πέραν των ομάδων που θα αποκλειστούν από το Champions League που θα «υποβιβαστούν» στο Conference League, στους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ θα μπουν ακόμα: δυο ομάδες από Τουρκία, δυο από Ρουμανία, δυο από Κύπρο, δυο από Σερβία, μια από Δανία, μια από Ολλανδία, μια από Αυστρία, μια από Ισραήλ, μια από Βόρεια Μακεδονία, μια από Ισραήλ, μια από Βουλγαρία, μια από Βοσνία και μια από Λουξεμβούργο.

 

Βασιλεία, Σλάβια Πράγας, Γιουνγκ Μπόις, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αστάνα, Μόλντε, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ είναι από τα καλά ονόματα στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, ωστόσο θα βρίσκονται μαζί με τον ΠΑΟΚ στους ισχυρούς και δεν θεωρούνται πιθανοί αντίπαλοι.

 

Οι ομάδες που γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το ότι βρίσκονται στην κατηγορία των πιθανών αντιπάλων του ΠΑΟΚ είναι οι εξής:

 

Αντβέρπ (Βέλγιο), Χαποέλ Μπέερ Σεβά (Ισραήλ), Σπάρτα Πράγας (Τσεχία), Φέχερβαρ, Ακαδημία Πούσκας, Κισβάρντα (Ουγγαρία), ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία), Σούντουβα (Λιθουανία), Σπάρτακ Τρνάβα (Σλοβακία), Ζιλ Βισέντε ή Γκιμαράες (Πορτογαλία), Ανόρθωση και ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος), Όσιγιεκ (Κροατία), Καϊράτ, Κιζιλζάρ (Καζακστάν), Μαδεργουέλ (Σκωτία), Νέφτσι Μπακού, Ζίρα, Γκαμπάλα (Αζερμπαϊτζάν), Βαντούζ (Λιχτενστάιν), Βόρσκλα Πολτάβα (Ουκρανία), Βίκινγκ και Λίλεστρομ (Νορβηγία), Σίλκεμποργκ (Δανία), ΑΪΚ και Τζουργκάρντεν (Σουηδία), Τσουκαρίτσκι (Σερβία), Σεντ Πάτρικς (Ιρλανδία), Νόραβανκ (Αρμενία), Ράκοβ Τσεστόχοβα (Πολωνία).

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202420:31

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή