Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / Αυτά… μόνο ο Άρης! 3-2 με ολική ανατροπή και… Ευρώπη ερχόμαστε (VIDEO)

AUTO MOTOSPORTS

14/05/202222:00

Αυτά… μόνο ο Άρης! 3-2 με ολική ανατροπή και… Ευρώπη ερχόμαστε (VIDEO)

Πετυχαίνοντας μία απίστευτη ανατροπή, από αυτές που μένουν στην ιστορία, ο Άρης επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ και σφράγισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τέταρτη σερί σεζόν.

Αυτά… μόνο ο Άρης! 3-2 με ολική ανατροπή και… Ευρώπη ερχόμαστε (VIDEO)

Γράφει ThessNews-DESK

Πετυχαίνοντας μία απίστευτη ανατροπή, από αυτές που μένουν στην ιστορία, ο Άρης επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ και σφράγισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τέταρτη σερί σεζόν.

 

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος βρέθηκε με την… πλάτη στον τοίχο (0-2 με δύο γκολ του Λιβάι Γκαρσία), αλλά προχώρησε σε ένα εκπληκτικό comeback (με τη στήριξη 20.000 οπαδών) με τα γκολ των Πάλμα (79′), Μαντσίνι (86′) και Ματέο Γκαρσία (93′).

 

Θυμηθείτε το live της συναρπαστικής αναμέτρησης

 

 

Χιλιάδες φίλοι των κιτρίνων αναμένεται να κατακλύσουν το «Κλεάνθης Βικελίδης», με το κλίμα έξω από το γήπεδο να είναι ενδεικτικό. Παράτη δυνατή βροχόπτωση γύρω στις 18:00, οι οπαδοί του Άρη βρέθηκαν από νωρίς στους γύρω δρόμους με σημαίες, κασκόλ και… πολύ κέφι.

 

Οι ενδεκάδες των δύο αντιπάλων

 

Έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι δύο ομάδες.

Από πλευράς Άρη, ο Χερμάν Μπούργος επιλέγει την ενδεκάδα, η οποία έφυγε με το νικηφόρο αποτέλεσμα από την Τούμπα πριν από τρεις μέρες.

Η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σούντγκρεν, Ντουκουρέ, Ματίγια, Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Μπερτόλιο, Καμαρά.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official)

 

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Τζαβέλλας, Μήτογλου, Χατζισαφί, Κριχόβιακ, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Αμραμπάτ, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία.

 

 

Η είσοδος των δύο ομάδων και το Pyroshow των φίλων του Άρη

 

 

Η εξέλιξη του αγώνα

 

– Ξεκίνησε η αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

– Νευρικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες στο πρώτο τέταρτο, χωρίς τη μεγάλη φάση το ντέρμπι Άρη – ΑΕΚ.

– Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ στο 21ο λεπτό. Ο Ρότα μπήκε από τα αριστερά, έκανε μία συρτή σέντρα στην «καρδιά» της περιοχής του Άρη, με τον Λιβάι Γκαρσία να σουτάρει ψηλά άουτ.

– Προσωρινή διακοπή του αγώνα στο 26′ λόγω τραυματισμού του Αμραμπάτ. Ο Μάντεν διέκοψε το ματς ύστερα από τις έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου της Ένωσης, με τους οπαδούς του Άρη να αντιδρούν.

– Στο 28′ ο Μαντσίνι κάνει μία ωραία προσπάθεια από τα δεξιά, μπαίνει στην περιοχή της ΑΕΚ, αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Στάνκοβιτς.

– Στο 30′ σέντρα-σουτ του Καμαρά από τα αριστερά, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Στάνκοβιτς, αλλά νωρίτερα είχε περάσει εκτός της τελικής γραμμής.

– Στο 45′ οι παίκτες του Άρη κλέβουν την μπάλα από το ύψος της περιοχής τους, ο Ιτούρμπε βγαίνει στην αντεπίθεση, πασάρει στον Καμαρά, όμως η συρτή σέντρα του Μαυριτανού δε βρίσκει συμπαίκτη του.

– Τεράστια ευκαιρία με τον Ιτούρμπε για τον Άρη στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους. Η μπάλα φτάνει στα πόδια του Παραγουανού μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, αυτός πιάνει μία «βολίδα» και η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Στάνκοβιτς.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου με ένταση και τους παίκτες των δύο ομάδων να περικυκλώνουν τον Μάντεν.

 

 

– Έναρξη β’ ημιχρόνου: χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες

– Στο 50′ ο Μήτογλου γκρεμίζει τον Μπερτόλιο εντός περιοχής, αλλά ο Μάντεν δείχνει «παίζετε». Έντονες διαμαρτυρίες από τον κόσμο.

– Νέα ένταση μεταξύ των παικτών.

Γκολ για την ΑΕΚ στο 53′. Η Ένωση προηγείται με γκολ του Λιβάι Γκαρσία. Υποψία επιθετικού φάουλ πριν σκοράρει ο παίκτης της Ένωσης. Νέα ένταση μεταξύ των παικτών.

 

Δείτε το 0-1 του Λιβάι Γκαρσία

 

– Ο Λιβάι Γκαρσία κάνει το 0-2 για την ΑΕΚ, με τον Μάντεν να καταλογίζει αρχικά οφσάιντ και μετά από διαβούλευση με το VAR να δείχνει… σέντρα.

 

Δείτε το 0-2 του Λιβάι Γκαρσία

 

– Τριπλή αλλαγή για τον Άρη στο 61′. Αποχωρούν οι Ιτούρμπε, Μπερτόλιο και Σούντγκρεν και παίρνουν τη θέση τους οι Ματέο Γκαρσία, Πάλμα και Σάκιτς.

– Ωραίο σουτ από τον Πάλμα στο 63′, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.

– Χέρι από τον Χατζισαφί στην εξέλιξη της φάσης, ο Μάντεν αρχικά καταλογίζει πέναλτι, αλλά στη συνέχεια… παίρνει πίσω την απόφασή του. Πολλά τα νεύρα σε κερκίδα και αγωνιστικό χώρο.

– Προσπαθεί ο Μαντσίνι να μειώσει με πλασαριστό σουτ στο 74′, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

Γκολ για τον Αρη. Με μία εξαιρετική ενέργεια ο Πάλμα στο 78′, ελίσσεται στην περιοχή της ΑΕΚ και σκοράρει με ένα πανέμορφο σουτ με το αριστερό.

 

Δείτε το 1-2 από τον Πάλμα

 

– Πολύ κοντά στο 2-2 ο Άρης στο 84′. Ο Στάνκοβιτς διώχνει ενστικτωδώς στην εκτέλεση φάουλ του Ματίγια. Νέα μεγάλη επέμβαση του κίπερ της ΑΕΚ σε κόρνερ.

Ισοφαρίζει ο Άρης στο 86′ σε φάση διαρκείας. Μετά από σύγχυση, η μπάλα χτυπάει αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της ΑΕΚ, με τον Μαντσίνι πάνω στη γραμμή να τη σπρώχνει στα δίχτυα.

 

Δείτε το 2-2 από τον Μαντσίνι

 

– Ο Μπρούνο Γκάμα μπαίνει στη θέση του Μαντσίνι στο 88′.

Γκοοοοολ για τον Άρη στο 93′. Ολική ανατροπή με τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος αρχικά στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά «γράφει» το 3-2.

 

Δείτε το 3-2 από τον Ματέο Γκαρσία

 

– Ευκαιρία για την ΑΕΚ να ισοφαρίσει στο 97′, αλλά το σουτ του Τζαβέλλα φεύγει ψηλά άουτ.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202415:20

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή