Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ / Ν. Παππάς στο ΡΘ: Το υπουργείο τρόμου και πάταξης του πολίτη τα έχει κάνει μαντάρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

10/04/202112:32

Ν. Παππάς στο ΡΘ: Το υπουργείο τρόμου και πάταξης του πολίτη τα έχει κάνει μαντάρα

Ν. Παππάς στο ΡΘ: Το υπουργείο τρόμου και πάταξης του πολίτη τα έχει κάνει μαντάρα

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις τηλεοπτικές άδειες, μίλησε σήμερα ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τους Στέφανο Διαμαντόπουλο και Χρήστο Νικολαΐδη.

Σχολιάζοντας αρχικά την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ ο κ. Παππάς τόνισε πως «είναι ντροπή για την χώρα. Μέρα μεσημέρι να δολοφονείται ένας άνθρωπος έξω από το σπίτι του. Δημιουργούνται τεράστια ερωτηματικά. Η ελληνική πολιτεία  δεν εδέησε χθες να βγάλει ανακοίνωση. Ζόφος από παντού.Να ευχηθούμε να πέσει φως αυτή τη φορά και όχι μνα μείνει και αυτή η ιστορία ανεξιχνίαστη. Όταν γίνεται απόπειρα κατά της ζωής ενός ανθρώπου ή του αφαιρούν την ζωή δεν υπάρχει ναι μεν αλλά».

Με φόντο τις εξελίξεις στην χώρα αναφορικά με το ζήτημα της ασφάλειας και την υπόθεση Φουρθιώτη ο κ. Παππάς είπε πως «είναι προφανές ότι η ηγεσία του Υπουργείου όχι Προστασίας του Πολίτη αλλά τρόμου και πάταξης του πολίτη δεν έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων  διότι με ότι έχει καταπιαστεί τα έχει κάνει μαντάρα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι όλα προπαγάνδα υπάρχει και η πραγματική ζωή».

Ερωτηθείς αν «βλέπει» πρόωρες εκλογές απάντησε πως «είναι προφανές ότι πολύ σύντομα θα αναζητηθούν άλλες κυβερνητικές λύσεις. Όταν κατέρρευσε η κυβέρνηση Παπανδρέου υπό το βάρος των τεράστιων κινητοποιήσεων, αναζητήθηκαν λύσεις οικουμενικές. Επειδή καταρρέει η κοινωνική συναίνεση που έφερε τον κ. Μητσοτάκη στην θέση του πρωθυπουργού, επειδή οι κεντρικές υποσχέσεις έχουν διαψευσθεί αυτή η ανεπίτρεπτη πορεία θα κάνει διάφορα κέντρα να διεκδικήσουν την διαμόρφωση άλλων λύσεων για να συνεχίσει να εφαρμόζεται ο σκληρός πυρήνας των κεντρικών πολιτικών επιλογών που έχει επιλέξει και ο κ. Μητσοτάκης να υπηρετήσει».

Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση είπε πως «τους ανθρώπους που φορτώνονται τα χρέη του κορωνοϊού,  τους συκοφαντεί τους απαξιώνει αφήνει υπονοούμενα ότι ζούσαν από την φοροδιαφυγή και δεν αντιλαμβάνεται ότι στηρίζον το 80-85% της απασχόλησης στην Ελλάδα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε συναίνεση έκανε προτάσεις ξανά έφτασε να προτείνει το οριακό, κοινό υπουργό υγείας ώστε να κάνει τις παρεμβάσεις που χρειάζονται ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε τον δρόμο της πόλωσης. Έχουμε καταθέσει προτάσεις για οικονομία και υγεία. Είναι η αντιπολίτευση των προτάσεων. Εμείς όπου βλέπουμε θετικά βήματα θα λέμε προχωρήστε  ακόμα πιο γρήγορα» πρόσθεσε.

Τέλος σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες ο κ. Παππάς σημείωσε πως «αυτή την στιγμή που μιλάμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το 2018 και μετά τα κανάλια λειτουργούν με άδειες με βάσει νόμο. Πληρώσανε τις δύο πρώτες δόσεις και απηλλάγησαν από την τρίτη με μια έκπτωση. Βεβαίως έχουν όριο στην απασχόληση και λειτουργούν με βάσει τον νόμο που θεσπίσαμε.

Η διαπλοκή, για να πάει περίπατο θα έπρεπε να ισχύσουν και να ενισχυθούν μέσω της εφαρμογής τους ρυθμίσεις όπως η απόλυτη διαφάνεια ή το ιδιοκτησιακό καθεστώς των καναλιών ο ΣΥΡΖΑ αυτό που έκανε είναι να εφαρμόσει τους νόμους να προστατέψει το δημόσιο συμφέρον και τα δικαιώματα των εργαζομένων».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Ράδιο Θεσσαλονίκη είναι ο κορυφαίος ραδιοφωνικός σταθμός στη Βόρεια Ελλάδα. Γεννήθηκε από τα σπλάχνα της ελεύθερης ραδιοφωνίας. Το 1986 στην περίοδο προετοιμασίας του θεσμού τρεις ερασιτέχνες με αρκετά χρόνια στην «παρανομία» αποφασίζουν την δημιουργία του πρώτου συλλογικού ερασιτεχνικού Ραδιοφώνου στην Θεσσαλονίκη. Είναι ο Λευτέρης Μαρόγλου , ο Γιώργος Σερίδης και ο Στέφανος Διαμαντόπουλος. Λειτουργεί 18 ώρες την ημέρα και παίρνει την ονομασία της πόλης που το γέννησε ...ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Σε λίγο αυτή η ερασιτεχνική γωνιά των FM ακούγεται , αγαπιέται , αγκαλιάζεται από νέους ... κάθε ηλικίας. Το Ράδιο Θεσσαλονίκη γίνεται πλέον ο Νο 1 σταθμός στις πρώτες έρευνες ακροαματικότητας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

27.10.202415:56

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 3:30 το μεσημέρι στο Οβάλ Γραφείο. Σύμφωνα με πληροφορίες της Hellas Journal από υψηλόβαθμη διπλωματική πηγή, ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έστειλε πρόσκληση χθες Σάββατο στον Κύπριο Πρόεδρο και τον κάλεσε να έρθει στην

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

27.10.202414:30

Τα Κουφάλια επέλεξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για το πρωί της παραμονής της 28ης Οκτωβρίου προκειμένου να δει φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Β εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης όπου βγήκε πρώτος και με διαφορά στις δυο πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις του

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

27.10.202414:23

Eπιμένει να μην αναγνωρίζει τον αποκλεισμό του από την κούρσα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ o Στέφανος Κασσελάκης επαναλαμβάνοντας πως το συνέδριο είναι το μόνο αρμόδιο για την επικύρωση της υποψηφιότητάς του. «Πρέπει να γίνει το συνέδριο. Όπως ξέρετε υπάρχει

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

27.10.202413:35

Με αναφορές στην εθνική επέτειο, την ακρίβεια και την παραγωγική ανασυγκρότηση. Μια χώρα που διδάσκεται από το παρελθόν, μεριμνά για το παρόν και κοιτάζει άφοβα το μέλλον σημειώνει ο πρωθυπουργός για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. «Η Ένωση Σούπερ-Μάρκετ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

27.10.202411:10

  Η 28η Οκτωβρίου είναι μια διαρκής υπόμνηση για το τι μπορούμε να πετύχουμε με εθνική ενότητα ακόμη κι αν έχουμε μπροστά μας το «αδύνατο», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάρτηση του στο Facebook.   «Ογδόντα τέσσερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202421:45

  Στη σημαντική υπέρβαση του δημοσιονομικού πλεονάσματος και τη μεγάλη μείωση του δημόσιου χρέους αποτυπώνεται η θετική πορεία της οικονομίας.   Είναι χαρακτηριστικό ότι το Δεκέμβριο θα υπάρξει νέα πρόωρη αποπληρωμή χρέους 7,9 δισ., η μεγαλύτερη μέχρι τώρα. Στην τήρηση

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

27.10.202413:35

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή