Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Υπηρεσίες ομορφιάς από το make up studio «ΜΑΚΙΟΥ» με έκπτωση GoodDeals!

ΕΛΛΑΔΑ

08/02/202311:57

Υπηρεσίες ομορφιάς από το make up studio «ΜΑΚΙΟΥ» με έκπτωση GoodDeals!

Βαφή βλεφαρίδων, lash lifting & σχηματισμός φρυδιών, μόνιμο μακιγιάζ ματιών-χειλιών και πολλά πολλά άλλα!

Υπηρεσίες ομορφιάς από το make up studio «ΜΑΚΙΟΥ» με έκπτωση GoodDeals!

Γράφει ThessNews-DESK

 

Την τέχνη του μακιγιάζ λίγοι μπορούν να πουν πως την κατέχουν και η make up artist Ειρήνη Μάκιου είναι μία από αυτούς.

Το «ΜΑΚΙΟΥ» Make up Studio σε συνεργασία με την GoodDeals σας προσφέρει επτωτικά υπηρεσίες ομορφιάς …για τα μάτια σας μόνο!

 

Βαφή βλεφαρίδων: Αποκτήστε έντονο μαύρο χρώμα στις βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα. Η ιδανική λύση για ξανθές, ξεθωριασμένες ή άτονες βλεφαρίδες. Οι βαφές που χρησιμοποιούνται είναι από φυτικές μη αλλεργιογόνες χρωστικές ουσίες και είναι κατάλληλες για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών για να μην προκαλούν ερεθισμό στα βλέφαρα. Το αποτέλεσμα διαρκεί από 30 έως 45 ημέρες.

 

 

Permanent βλεφαρίδων: Αντικαθιστά με μόνιμο τρόπο το γύρισμα που γίνεται συνήθως με το ειδικό ψαλίδι βλεφαρίδων και εξασφαλίζει φυσική άνοδο, μέσα σε μόλις 15 λεπτά, και διαρκεί 2 μήνες.

 

Επωφεληθείτε από την έκπτωση που προσφέρει η GoodDeals πατώντας εδώ

 

Πλούσιες βλεφαρίδες και έντονο βλέμμα όλη την μέρα, χωρίς παρενέργειες, χάρη στα ειδικά υποαλλεργικά συστατικά.

 

 

Βαφή & σχηματισμός φρυδιών: Το έμπειρο «μάτι» και …χέρι της make up artist θα σχηματίσει τα φρύδια σας με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει τέλεια στα χαρακτηριστικά σας!

 

 

Μόνιμο μακιγιάζ ματιών (eyeliner) & 1 επαναληπτικό: Αυτή είναι η ιδανική λύση για τους λάτρεις του eye liner, για να έχετε εντυπωσιακό και έντονο βλέμμα όλες τις μέρες.

Με το μόνιμο μακιγιάζ μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ακριβές περίγραμμα ματιών στο άνω αλλά και στο κάτω βλέφαρο τονίζοντας το βλέμμα αλλά και τις βλεφαρίδες σας δίνοντας τους την ένταση που τους χρειάζεται.

 

 

Μόνιμο μακιγιάζ χειλιών & 1 επαναληπτικό: Η ιδανική επιλογή για το σωστό σχήμα των χειλιών. Το φυσικό περίγραμμα των χειλιών διορθώνεται, γεμίζει και τελειοποιείται με αποτέλεσμα ένα τέλειο και περιποιημένο στόμα.

 

Το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών και ματιών πραγματοποιείται με το κορυφαίο μηχάνημα Bio-Touch με ελεγμένα υλικά και με ατομική βελόνα μιας χρήσης. Και στις δύο περιπτώσεις περιλαμβάνεται και το επαναληπτικό ραντεβού για το απαραίτητο ρετούς για τη διάρκεια του μόνιμου μακιγιάζ. Η διάρκεια του μόνιμου μακιγιάζ είναι από 2,5 έως 3 έτη.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202413:16

  Γι αυτό φτιάξαμε το μετρό για να κάνουμε συνδυαστική χρήση των μέσων, τόνισε αναφερόμενος στο νέο συγκοινωνιακό χάρτη της Θεσσαλονίκης μετά την έναρξη λειτουργίας του μετρό. Όπως είπε οι νέοι συγκοινωνιακοί χάρτες θα έχουν ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2025.

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202412:54

  Πού κυμαίνονται οι τιμές στο «τυλιχτό» σύμφωνα αναρωτήθηκε η Pricefox και έκανε έρευνα! Η πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλειών αυτοκινήτου, διεύρυνε το ενδιαφέρον της και έκανε σύγκριση στις τιμές στο σουβλάκι σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.   Οι έρευνα αφορά τις

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202411:54

  « Σε μια εποχή που δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην πρόληψη, η συνέχιση αυτού του προγράμματος και για άλλες ασθένειες έχει μεγάλη σημασία. Και εδώ να πούμε ότι το τεστ αυτό για εντοπισμό συμπτωμάτων, που μπορεί να δείχνουν ότι

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202411:51

  Ολιγόλεπτος αποκλεισμός κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, και στα δύο ρεύματα του Περιφερειακού μεταξύ του Κόμβου Κ6 Μετεώρων και του Κόμβου Κ7 Επταπυργίου.

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202411:44

  Σε ημικωματώδη κατάσταση από αλκοόλ εντοπίστηκε μια 13χρονη από αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια περιπολίας, στο προαύλιο εκκλησίας στα Χανιά χθες το απόγεμα. Σύμφωνα με το cretapost οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η νεαρή μαθήτρια είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202411:27

            Τις εικόνες μεταφέρουν στρατιωτικά οχήματα με τη συνοδεία πιστών που ακολουθούν με κατάνυξη, καθώς και των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.           Η πομπή θα κινηθεί στους δρόμους γύρω από τον

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202410:51

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή