Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 10 Ιουλίου  – Η Ατμόσφαιρα Απαιτεί Ανατρεπτικές Και Δυναμικές Αποφάσεις

ΕΛΛΑΔΑ

10/07/202108:30

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 10 Ιουλίου  – Η Ατμόσφαιρα Απαιτεί Ανατρεπτικές Και Δυναμικές Αποφάσεις

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 10 Ιουλίου  – Η Ατμόσφαιρα Απαιτεί Ανατρεπτικές Και Δυναμικές Αποφάσεις

Γράφει thessnews

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, είναι η στιγμή να κάνετε νέα ξεκινήματα! Τώρα μπορείτε να διεκδικήσετε τους στόχους σας, με τα άστρα και την τύχη με το μέρος σας. Αξιοποιήστε τη θετική ατμόσφαιρα, που θα σας παράσχει πολλές ευκαιρίες για να λάμψετε!

 

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, οι πολλές καινούργιες πληροφορίες και τα γεγονότα της περιόδου μπορεί να σας έχουν φέρει στα όριά σας! Αλλά δεν πρέπει να σας καταβάλει ένα πιθανό αίσθημα αδυναμίας, ίσως και «εγκλωβισμού… Διαθέστε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε, ώστε να φορτίστε τις ενεργειακές δεξαμενές σας πριν εξαντληθείτε. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές και ακρότητες, τόσο στις σκέψεις όσο και στις αντιδράσεις σας!

 

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, βρίθετε από ζωτικότητα και δημιουργική διάθεση! Αυτή είναι η στιγμή να πάρετε τα ηνία των θεμάτων σας, να στοχεύσετε με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία σε όσα λαχταράτε. Κινηθείτε μεθοδικά, με διπλωματία και λογική όταν πρόκειται να πάρετε αποφάσεις. Έτσι θα αποφύγετε να προκύψουν διαφωνίες και προβλήματα με τα άτομα του περιβάλλοντός σας!

 

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, ενδέχεται να αναταραχτεί η γαλήνη σας από κάποια καινούργια προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον… Ξέρετε ότι η απογοήτευση και ο εκνευρισμός είναι κακοί σύμβουλοι, γι’ αυτό κάντε όσα πρέπει για να μην σας επηρεάσουν. Μόνο με εποικοδομητική προσέγγιση μπορείτε να ανταπεξέλθετε, στηριζόμενοι στο κριτήριο και τη διαίσθησή σας!

 

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, οι τελευταίοι μήνες ήταν αρκετά έντονοι και σας έχουν πιέσει! Ίσως και να νιώθετε ότι οι στόχοι σας απέχουν πολύ ακόμη από την υλοποίησή τους, γι’ αυτό πρέπει να αναλάβετε δράση. Τώρα πρέπει να ανασυγκροτηθείτε και να μαζέψετε όλη τη δύναμή σας… Αναθεωρήστε τις τακτικές σας, ώστε να μην πάει χαμένος ο κόπος που έχετε καταβάλει μέχρι τώρα!

 

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, φαίνεται να μπαίνετε σε μια κάπως δυσχερή φάση… Γι’ αυτό ευθύνεται και η αρνητική οπτική σας για όσα βιώνετε, που μπορεί να καταλήξει να γίνει τροχοπέδη σας. Αλλάξτε στάση απέναντι στη ζωή, προσπαθήστε να δείτε τη θετική πλευρά της και θα συνειδητοποιήσετε πόσο μεγάλη απόσταση έχετε διανύσει ήδη!

 

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, κάποια θέματα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα απαιτήσουν άμεσα την προσοχή σας! Να είστε σε ετοιμότητα, διαφορετικά μπορεί να νιώσετε ότι κάποιοι τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια σας… Το γεγονός ότι νιώθετε συγκροτημένοι και σίγουροι, είναι θετικό υπό τις περιστάσεις. Γι’ αυτό να χειριστείτε τα θέματά σας με ένα βήμα τη φορά, για να μην πιεστείτε!

 

Σκορπιός

Η ατμόσφαιρα απαιτεί ανατρεπτικές και δυναμικές αποφάσεις, αγαπητοί Σκορπιοί! Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα πρέπει να ανταποκρίνεστε άμεσα. Δεν πρέπει να αφήσετε την πίεση και την έξαρση αδρεναλίνης να προκαλέσουν τις αντοχές σας… Να κάνετε τακτά διαλείμματα, να χαλαρώνετε σε πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Οι αλληλεπιδράσεις μπορούν να ανανεώσουν τη διάθεσή σας και θα φέρουν εξαιρετικές νέες ιδέες. Κάντε όσες αλλαγές είναι απαραίτητες, αρχίζοντας από την διευθέτηση κάθε εκκρεμότητάς σας!

 

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η ατμόσφαιρα δεν είναι και η καλύτερη για εσάς… Γι’ αυτό είναι καλύτερα να κινηθείτε με διακριτικότητα και να σκέφτεστε διπλά πριν πάρετε αποφάσεις. Αξιολογήστε τις διαστάσεις των θεμάτων σας για να καταλήξετε σε ώριμα συμπεράσματα, καθαρίστε το μυαλό σας και κάντε όσες αλλαγές χρειάζονται. Και μόνο η συνειδητή στάση σας απέναντι σε κάποιες καταστάσεις, θα βοηθήσει να στρέψετε το κλίμα προς όφελος σας!

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, ευχάριστες εξελίξεις πρόκειται να σας γεμίσουν χαρά! Αυτή η ανανέωση θα συνοδευτεί από μια σαρωτική ανακούφιση, καθώς πολλά προβλήματά σας θα βρουν αίφνης τις πλέον καινοτόμες λύσεις τους. Όλα παίρνουν πιο αίσια τροπή και φτάνετε πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας!

 

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, κάποια γεγονότα ενδέχεται να ανατρέψουν τα σχέδιά σας! Δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις ή να ανορθωθούν εμπόδια στην πορεία σας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποθαρρυνθείτε τώρα… Με ψυχραιμία και αλλαγή στρατηγικής, θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στις περιστάσεις!

 

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, η σύγχυση που επικρατεί στη ζωή σας φαίνεται να σας μπερδεύει! Δεν πρέπει να ενδώσετε στον αρνητισμό και να χάσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Πιστέψτε στα ταλέντα και τις ικανότητές σας για να δείτε να φτάνετε γρήγορα στη γραμμή τερματισμού. Αν τα οικονομικά σας είναι κλονισμένα, φροντίστε να τα επαναφέρετε σε σταθερότητα και ισορροπία!

 

ΦΩΤΟ: PIXABAY

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202406:57

Πριν λίγες ημέρες η τοποθέτησή τους είχε εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο. Σήμερα, 25/10, τα πασαλάκια τοποθετήθηκαν και πάλι στην οδό Μητροπόλεως σε μία προσπάθεια να βελτιωθεί η κυκλοφορία των οχημάτων και να σταματήσει το διπλοπαρκάρισμα. Όπως είχε ξεκαθαρίσει ο

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202406:28

  Για τις 11:00 σήμερα το πρωί, 25/10, είναι προγραμματισμένη η λιτανεία των Ιερών Εικόνων του Αγίου Δημητρίου και της Παναγίας “ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ”. Νωρίτερα, στις 07:30 θα τελεστεί στον ναό όρθρος και Αρχιερατικό Συλλείτουργο. Από ώρα 05.00΄ μέχρι ώρα 13.30΄ απαγορεύεται

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202406:20

Εκδηλώθηκε στις 03:38 στην οδό Αγίου Δημητρίου 140, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεση 8 πυροσβέστες με τρία οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202422:15

  Η ανάρτηση του “Μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου με σημαντικό έλλειμα βροχοπτώσεων…” Καλησπέρα φίλοι μου! ☑️Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου με σημαντικό έλλειμα βροχοπτώσεων.Για παράδειγμα οι δύο προηγούμενοι μήνες (Σεπ-Οκτ ) κύλησαν με περίπου

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202421:03

  Στο πλαίσιο εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και θα είναι ανοικτή για να την επισκεφτεί το κοινό.   Οι ώρες

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202419:44

  Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενημέρωσε τηλεφωνικά την ΕΛΑΣ, ότι κατά τη διάρκεια στάσης που έκανε, στο Νεοχώρι του Δήμου Σουλίου, διαπίστωσε την παραβίαση της σφραγίδας του φορτίου που μετέφερε με τελικό προορισμό την Ιταλία. Στη συνέχεια, ο ίδιος

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή