Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Δ. Πισπιρίγκου: Oι γιατροί που βρήκαν νεκρές τη Μαλένα και τη Τζωρτζίνα στο νοσοκομεία, είναι και αυτοί δολοφόνοι και συνεργοί;» (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

11/04/202221:09

Δ. Πισπιρίγκου: Oι γιατροί που βρήκαν νεκρές τη Μαλένα και τη Τζωρτζίνα στο νοσοκομεία, είναι και αυτοί δολοφόνοι και συνεργοί;» (video)

«Όχι μόνο δεν θεωρούμαι ύποπτη, αλλά δεν με έχει καλέσει η Αστυνομία ούτε καν για κατάθεση. Είμαι στη διάθεση των Αρχών για ό,τι χρειαστεί».

Δ. Πισπιρίγκου: Oι γιατροί που βρήκαν νεκρές τη Μαλένα και τη Τζωρτζίνα στο νοσοκομεία, είναι και αυτοί δολοφόνοι και συνεργοί;» (video)

Γράφει ThessNews-DESK

Σε δηλώσεις προχώρησε η Δήμητρα Πισπιρίγκου σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών  στην Πάτρα, ενώ δηλώνει στη διάθεση των αρχών.

 

Η αδερφή της Ρούλας, Δήμητρα Πισπιρίγκου μιλώντας στο κεντρικό δελτίου του Alpha ανέφερε πως δεν θεωρείται ύποπτη και δεν έχει κληθεί καν από τις εισαγγελικές Αρχές για κατάθεση.

Την ίδια ώρα φαίνεται να υποστηρίζει την κατηγορούμενη αδελφή της για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, τονίζοντας πως βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, χωρίς στοιχεία, πέραν της κεταμίνης που σύμφωνα με την ίδια δεν συνδέεται με τη μάνα των παιδιών.

«Όχι μόνο δεν θεωρούμαι ύποπτη, αλλά δεν με έχει καλέσει η Αστυνομία ούτε καν για κατάθεση. Όμως εγώ είμαι πάντα στη διάθεση των Αρχών για οτιδήποτε χρειαστεί».

Η ίδια καθώς ήταν παρούσα στον θάνατο της Ίριδας στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη ανέφερε: «Έχω καταντήσει μαϊντανός, αλλά έχω πει χίλιες φορές τι έγινε την ημέρα εκείνη που βρήκαμε την Ίριδα νεκρή στην κούνια της. Ισχύει ό,τι έχει πει η Ρούλα. Λένε ότι είμαι συνεργός στη δολοφονία της Ίριδας, επειδή βρήκα το παιδί νεκρό στην κούνια του σπιτιού του. Άρα και οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι και αυτοί συνεργοί;

 

 

Για την αθωότητα της αδελφής της Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρει: «Δεν θα στραφώ ποτέ εναντίον της Ρούλας γιατί ξέρω ότι δεν έχει σκοτώσει κανένα. Προσπαθώ να βρω όσα στοιχεία μπορώ για να τη δικαιώσω και να βγει από τη φυλακή και να βρεθεί η αλήθεια. Πιστεύω τη Ρούλα και ο μόνος τρόπος να την… καταδικάσω θα ήταν μόνο αν θα ομολογούσε την ενοχή της η ίδια. Επειδή όμως ξέρω ότι δεν το έχει κάνει, δεν πρόκειται να μαρτυρήσει ένα τέτοιο ψέμα».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή