Σε νέα παρέμβαση μέσα από τις φυλακές προχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι έγκλειστη, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.
Η Πισπιρίγκου κάλεσε δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ζήτησε να μεταφερθεί σχετικά με πληροφορίες για διαπληκτισμούς και κακοποίηση μέσα στην οικογένεια, «ότι ήταν απλώς ένας διαπληκτισμός ο οποίος έγινε μπροστά στην Τζωρτζίνα όπως το κατέθεσε ο Μάνος στην ανακρίτρια, όπως το έχω πει κι εγώ από τη δική μου την πλευρά. Δεν θέλω καμία ανάμειξη σε τέτοιου είδους υποθέσεις».
Απαντώντας στα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξη στην Αγγελική Νικόλουλη του απηύθυνε κάλεσμα να μεταβεί στη φυλακή: «Εάν ο Μάνος έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή σε κάποιο από τα επισκεπτήρια μέσα στη φυλακή κατά πρόσωπο και να με ρωτήσει εάν σκότωσα τα παιδιά μας». «Εγώ από την πλευρά μου, δεν έχω αφήσει το παραμικρό ενδεχόμενο ότι ο Μάνος ή κάποιο τρίτο πρόσωπο έχει ευθύνες για τον θάνατο των παιδιών μου», είπε σε μια προσπάθεια να τονίσει ότι δεν έχει εμπλέξει άλλο άτομο στον θάνατο των παιδιών της. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο πάντως, η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει ότι δεν είναι αυτή που σκότωσε την Τζωρτζίνα.
Επιβεβαίωσε την εξωσυζυγική σχέση
Τέλος, σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση που της χρεώνεται, η ίδια την παραδέχτηκε λέγοντας ότι: «ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο είχα βρεθεί με ένα άτομο, όμως είχα χωρίσει και αυτό το τονίζω».
Μάλιστα όπως είπε η ίδια έχει μηνύματα από εκείνη την περίοδο από τον Μάνο Δασκαλάκη που της λέει ότι ελπίζει να βρει έναν καλύτερο άνθρωπο από εκείνη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την περίοδο που η Τζωρτζίνα ήταν άρρωστη, ο Μάνος Δασκαλάκης της ζήτησε να χωρίσουν για να πάει στην Αθήνα να μείνει με μία γυναίκα με την οποία είχε σχέση στο παρελθόν. «Εγώ του ζήτησα να φύγει, δεν ήθελα να είμαστε μαζί», είπε σχετικά η Ρούλα Πισπιρίγκου.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.