Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / Άρης: Να… σπάσει τη φετινή «κατάρα» της πρωτεύουσας – Ερωτηματικά στην ενδεκάδα

AUTO MOTOSPORTS

10/04/202212:14

Άρης: Να… σπάσει τη φετινή «κατάρα» της πρωτεύουσας – Ερωτηματικά στην ενδεκάδα

Το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα στα φετινά play offs της Superleague θα επιδιώξει σήμερα ο Άρης, που φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:30) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Άρης: Να… σπάσει τη φετινή «κατάρα» της πρωτεύουσας – Ερωτηματικά στην ενδεκάδα

Γράφει ThessNews-DESK

Το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα στα φετινά play offs της Superleague θα επιδιώξει σήμερα ο Άρης, που φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:30) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

 

Οι κίτρινοι μετρούν μόνο ήττες στις τέσσερις φετινές επισκέψεις τους στην πρωτεύουσα, σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, όπου είχαν συλλέξει αρκετούς βαθμούς στα ντέρμπι με τους τρεις «μεγάλους».

Ο Άρης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -1 από την Ένωση (ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό) και προέρχεται από το ισόπαλο 0-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σκωτσέζος Μπόμπι Μάντεν, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντέιβιντ Ρούμ και Άλαν Μουλβάνι. Τέταρτος θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας και VAR ο Πορτογάλος Κλαούντιο Περέιρα με AVAR τον Θεόφιλο Μωϋσιάδη (Ηπείρου).

 

«Ανοιχτές» θέσεις στο αρχικό σχήμα

 

Η διάταξη 3-4-3 που επέλεξε ο Χερμάν Μπούργος στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ (προκαλώντας έκπληξη) δεν απέδωσε ιδιαίτερα κι έτσι η λογική λέει ότι σήμερα ο Αργεντινός τεχνικός θα επιστρέψει στο πιο ορθολογικό 4-2-3-1.

Τεράστια η απώλεια του Γιακούμπ Μπράμπετς, ο οποίος δεν είχε χάσει λεπτό συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

Το κενό του στο κέντρο της άμυνας θα καλύψει πιθανότατα ο Μπεναλουάν, με παρτενέρ τον Φαμπιάνο. Ο Κουέστα παραμένει κάτω από τα δοκάρια, στα δεξιά θα επιστρέψει λογικά ο Σούντγκρεν και στα αριστερά θα δούμε τον Γκάνεα.

Όσον αφορά το ζευγάρι των αμυντικών χαφ, προβάδισμα έχει το δίδυμο Σάσα – Ματίγια (με τους Ντουκουρέ και Εντιαγέ να… ακολουθούν).

Σίγουρη η επιστροφή του Μαντσίνι στη μία από τις δύο πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής, με Ιτούρμπε πιθανότατα στην άλλη και «δεκάρι» είτε τον Ματέο Γκαρσία (σ.σ. ο Μπούργος δοκίμασε τον συμπατριώτη του στη συγκεκριμένη θέση στις μεσοβδόμαδες προπονήσεις) είτε τον Εντιαγέ.

Ακλόνητος… στην κορυφή της επίθεσης ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202415:20

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή