Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Ανατροπή με τη διαδρομή της κεταμίνης στη δολοφονία της Τζωρτζίνας (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/04/202220:47

Ανατροπή με τη διαδρομή της κεταμίνης στη δολοφονία της Τζωρτζίνας (video)

Το ένα είναι από το διαδίκτυο, η δεύτερη περίπτωση είναι να έγινε από φαρμακαποθήκη και η τρίτη περίπτωση να έγινε χέρι με χέρι.

Ανατροπή με τη διαδρομή της κεταμίνης στη δολοφονία της Τζωρτζίνας (video)

Γράφει ThessNews-DESK

Ανατροπή φαίνεται να υπάρχει με το πρόσωπο το οποίο προμήθευσε την κεταμίνη στην Ρούλα Πισπιρίγγου, καθώς είναι πιθανό να την αγόρασε από χέρι σε χέρι.

 

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελλοπόνησος», Γιώργος Αναστασόπουλος στο κεντρικό δελτίο του MEGA, οι αξιωματούχοι του Ανθρωποκτονιών ερευνούν δύο ακόμη ενδεχόμενα αναφορικά με την προμήθεια της κεταμίνης.

Το ένα είναι από το διαδίκτυο, η δεύτερη περίπτωση είναι να έγινε από φαρμακαποθήκη και η τρίτη περίπτωση να έγινε χέρι με χέρι.

Η τρίτη περίπτωση εξετάζεται καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει άτομο συγγενικό που έχει εντοπιστεί από τις Αρχές και έχει αποδειχτεί πως έιναι χρήστης ουσιών. Σημειώνεται πως το εν λόγω άτομο έχει κληθεί από την Αστυνομία για κατάθεση.

Ο δημοσιογράφος τόνισε πως είναι πολύ πιθανό με την εκταφή του tablet να φανούν οι κινήσεις της 33χρονης στο διαδίκτυο και έαν προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη της προμηθεύτηκε την κεταμίνη χέρι με χέρι.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή