Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν μπορώ να νοήσω πως ο πατέρας δεν είδε και δεν κατάλαβε κάτι, έχει ευθύνη» (video)

ΕΛΛΑΔΑ

08/04/202219:48

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν μπορώ να νοήσω πως ο πατέρας δεν είδε και δεν κατάλαβε κάτι, έχει ευθύνη» (video)

«Δεν μπορώ να νοήσω, και δεν το λέω μονάχα ως μητέρα, πως ένας πατέρας που βλέπει τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές από τη γυναίκα του, εις βάρος των παιδιών του, δεν έχει κάνει κάτι για να τα προστατέψει».

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν μπορώ να νοήσω πως ο πατέρας δεν είδε και δεν κατάλαβε κάτι, έχει ευθύνη» (video)

Γράφει ThessNews-DESK

Με αφορμή τη δημόσια ανάρτησή της αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας, η δημοσιογράφος-συγγραφέας Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή «Live Νews» και έδωσε τη δική της εκτίμηση για τα νέα στοιχεία και τη στάση των γονιών των τριών παιδιών.

 

«Όπως από την πανδημία βγήκε κάτι πολύ θετικό και έχουμε αυτή τη στιγμή ένα εμβόλιο mRNA για τον καρκίνο,ας δούμε αυτή την τραγωδία και να θεσπίσουμε επιτέλους ένα πλαίσιο, γιατί δεν μπορεί να γίνεται ο καθένας γονιός τελικά» δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Τόνισε πως υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι νοσηροί, τοξικοί με ψυχωτικές συμπεριφορές που δεν δικαιούνται να κάνουν παιδιά.

Αναφορικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να νοήσω, και δεν το λέω μονάχα ως μητέρα, πως ένας πατέρας που βλέπει τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές από τη γυναίκα του, εις βάρος των παιδιών του, δεν έχει κάνει κάτι για να τα προστατέψει».

Αντιθέτως, όπως λέει η δημοσιογράφος, επέλεγε να φεύγει για να προστατεύει τον εαυτό του από το τοξικό περιβάλλον στο οποίο ζούσε, αφήνοντας τα παιδιά του σε μία γυναίκα η οποία κατέληξε να κάνει το αδιανόητο.

«Για εμένα έχει ευθύνη» είπε.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι δασκαλεμένος. Αν παραδεχόταν πως έβλεπε τα όσα κάνει η σύζυγός του, θα είχε άμεση ευθύνη» πρόσθεσε η ίδια.

Σε ό,τι αφορά τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε πως σίγουρα είναι μια διαταραγμένη προσωπικότητα και χειριστική και μάλιστα αυτή τη στιγμή χειρίζεται ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

«Στην καλύτερη περίτπωση πιστεύω πως υποφέρει από βαριά ναρκισσιστική διαταραχή, αλλά πιστεύω πως είναι μια σχιζοειδής προσωπικότητα» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202422:15

  Η ανάρτηση του “Μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου με σημαντικό έλλειμα βροχοπτώσεων…” Καλησπέρα φίλοι μου! ☑️Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου με σημαντικό έλλειμα βροχοπτώσεων.Για παράδειγμα οι δύο προηγούμενοι μήνες (Σεπ-Οκτ ) κύλησαν με περίπου

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202421:03

  Στο πλαίσιο εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και θα είναι ανοικτή για να την επισκεφτεί το κοινό.   Οι ώρες

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202419:44

  Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενημέρωσε τηλεφωνικά την ΕΛΑΣ, ότι κατά τη διάρκεια στάσης που έκανε, στο Νεοχώρι του Δήμου Σουλίου, διαπίστωσε την παραβίαση της σφραγίδας του φορτίου που μετέφερε με τελικό προορισμό την Ιταλία. Στη συνέχεια, ο ίδιος

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202419:00

  Ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών τιμά την επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τους Γερμανούς κατακτητές, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024, στις 11 π.μ., με εκδήλωση στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης στις Συκιές με πρωταγωνιστές τους μαθητές. Μετά την παρέλαση της 28ης

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202418:53

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας προχώρησε στη σύλληψη ενός αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται για απάτες τετελεσμένες και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνεται ακόμη ένα άτομο για

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202418:38

27 πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε 24 ώρες στην Ελλάδα. Οι 21 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη έξι. Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή